Wat is voetreflex?

Voetreflex is een techniek (massage) waarbij druk wordt uitgeoefend op de reflexpunten van de voet. Deze reflexpunten staan in verbinding met organen en delen van het lichaam. Door de massage, worden verstoorde gebieden in het lichaam aangezet tot activiteit, waardoor genezing kan plaatsvinden. Deze druk wordt altijd aangepast. Het is een helende, natuurlijke en ontspannende manier van werken en meer dan een lichamelijke klacht verhelpen. Het helpt je gezonder te leven, meer te laten ontspannen en lichaam & geest in balans te brengen. Gespreksvoering helpt je hierbij ook bepaalde dingen in een nieuw perspectief te zien. Het is een hele uitdaging, maar beslist de moeite waard. Voetreflex is een ondersteunende therapie voor jong en oud. Het helpt bij voetklachten, chronische en acute klachten.

Waarom voetreflex?

Door allerlei oorzaken waaronder werkdruk (stress), verkeerde houding, onjuiste voeding of psychische problemen kunnen blokkades ontstaan waardoor het lichaam niet meer in staat is zichzelf te herstellen. Het gevolg is, organen of lichaamsdelen functioneren gebrekkig en daardoor ontstaat een klacht. Geestelijke stress kan vele oorzaken hebben, bijvoorbeeld een conflict op het werk, relatieprobleem, zorgen over de kinderen, financiën of thuissituatie. In sommige gevallen kan dit een enorme belasting zijn. Door problemen zoals piekeren (stress) tijdig aan te pakken voorkom je lichamelijke en geestelijke kwalen.

Raadpleeg uw zorgpolis voor een vergoeding!

Bij een aanvullende verzekering (alternatieve geneeswijze), geen eigen risico en geen verwijsbrief.

Bij welke klachten is voetreflex geschikt?

Voetklachten: spieren, ligamenten, beenderen, gewrichten, huid, pezen, nagels, jicht, krampen, zweet, knobbels

Huidklachten: niet besmettelijke aandoeningen zoals zweetsecretie, koude, warmte, allergie, acne, puistjes, nagelproblemen, onbekende uitslag, overgevoeligheid, jeuk, slijmvliezen

Hormonale problemen: overgangsklachten, menstruatieklachten, schildklierklachten, infertiliteit, enz..

Spijsverteringsklachten: mond, keel, maag, darmen, lever, gal, alvleesklier, milt, prikkelbare darm, obstipatie, diarree, maagproblemen, gal enz.

Gewrichtsklachten: voet, been, knie, schouder, pols en ellenboog

Spierklachten: rug, nek, schouder, benen, voeten

Urinewegstelsel: nier, blaas, urineleider, plasbuis

Circulatieklachten: bloedvaten, bloeddruk, lymfe, hart, oedeem, vochtophoping en immuniteit

Hoofdklachten: migraine, hoofdpijn, duizelig, holteproblemen, verkoudheid, hooikoorts, keel, tand, neus, hersenen, haarverlies ,gezichtsklachten, slaapproblemen

Ademhalingsklachten: bronchiën, longen, astma, benauwdheid, hyperventilatie, neusholteproblemen, strottenhoofd

Emotionele klachten: bronchiën, longen, astma, benauwdheid, hyperventilatie, neusholteproblemen, strottenhoofd

Zenuwklachten: na chemo (neuropatie) hernia(niet acuut)tennisarm, lage rugklachten, schouderklachten, nekklachten, versleten heup, wiplash

Zwangerschap: voor/ tijdens/ na

Verzuringsklachten: Jicht, artrose, artritis, spierkrampen, hoofdpijn/ migraine, osteoporose

Voetreflex heeft een gunstig uitwerking voor:

Hieronder enkele voetklachten

Het niet goed functioneren van de voeten kan behoorlijk klachten geven en uw dagelijkse functioneren beïnvloeden. Pijn kost veel energie. Vaak is er sprake van een hogere spierspanning en ontstaan er soms negatieve gevoelens. Wist u dat ruim 45% van de bevolking beenklachten, voetproblemen en rugpijn ervaart. Soms kan een ziekte zoals reuma artritis, diabetes of andere aandoeningen een rol spelen van dit proces, of wanneer u een baan hebt waarin u dagelijks loopt en staat. Het is belangrijk dit probleem goed aan te pakken en uw voeten regelmatig te laten behandelen.

Hallux Valgus
Een Hallux Valgus is een scheefgroei van de grote teen met als gevolg een grote knobbel aan de zijkant van de voet. Daardoor ontstaat pijn op het aangedane gewricht. De voeten raken hierdoor snel vermoeid en schoenen passen soms niet meer. De de huid raakt opgezwollen en rood. Dit gaat soms gepaard met ontstekingen. In sommige gevallen is een operatie soms nodig. Reflexzonemassage kan een goede ondersteuning bieden bij deze klacht.

Jicht
Jicht wordt veroorzaakt door een chronische verzuring van het lichaam. De klachten die voortvloeien uit jicht hebben te maken met de hoeveelheid urinezuur. Opgehoopt urinezuur kan aanleiding geven tot vorming van kristallen in de gewrichten. Dit veroorzaakt ontstekingen, roodheid en veel pijn. Het is van belang deze klacht snel te verminderen om ziektes te voorkomen. Het neutraliseren van de zuurbase is essentieel. Reflexzonemassage kan een goede ondersteuning bieden bij deze klacht.

Metatarsalgie
Metatarsalgie ontstaat door overbelasting onder één van de metatarsaalkopjes. Door overbelasting kunnen er eeltplekjes ontstaan. In sommige gevallen hangt deze klacht samen met een Hallux Valgus of klauwteenvorming. De aandoening komt vaak voor bij Reumatoïde Arthritis. Reflexzonemassage kan een goede ondersteuning bieden in combinatie met schoenadvies en steunzolen of een correctie.

Mortonse neuralgie
Hierbij raakt een zenuw bekneld tussen de kopjes van de middenvoetsbeentjes waardoor hevige stekende pijn in de voorvoet en tenen kan ontstaan, met tintelingen als gevolg. Oorzaak: schoeisel/ overbelasting. Reflexzonetherapie kan een goede ondersteuning bieden bij deze klacht.

Artrose
Er bestaan vele oorzaken voor het ontstaat van artrose ter hoogte van de enkel en voet. Verzuring van het kraakbeen tussen de gewrichten is een van de oorzaken. Vaak ontstaat artrose op latere leeftijd, Dit komt door de hoeveelheid afvalstoffen. het lichaam krijgt steeds meer moeite om alle afvalstoffen af te voeren, De ernst van de klacht kan variëren en heeft over het algemeen een wisselend beloop. Reflexzonemassage kan een goede ondersteuning bieden bij deze klacht. De gevoeligheid zoals pijn en stijfheid en afvalstoffen worden op deze manier verminderd. Wilt u graag weten hoe u ervoor staat met uw gezondheid.

Hielspoor
De pijnklachten bij hielspoor zijn vaak te vinden onder de hiel, vaak is er sprake van startpijn bij het opstaan uit bed of te hebben gezeten. Ook na lang en intensief lopen kunnen er weer opnieuw klachten ontstaan. Hielspoor kan ontstaan door verkorte of stijve kuitspieren, schoeisel, overgewicht of verkeerde loophouding
Bij hielspoor is er sprake van een overbelasting van de peesplaat, daarom zorgt deze therapeut voor een goede doorbloeding en correcte taping van de voet waardoor uw peesplaat wordt ontlast en de pijnklachten worden verlicht.

 

Achillespeesklachten
De Achillespees bevestigd de kuitspier aan het hielbeen Door samentrekking trekt de achillespees de voet naar beneden. Een blessure kan te maken hebben met overbelasting / blessure door hevige trekkrachten op de pees. Soms is er sprake van een scheur of ontsteking. In het laatste geval treden de klachten geleidelijk aan op. In het begin begint de klacht met zeurende pijn en stijfheid in de kuit. Wanneer deze blessure niet op tijd behandeld wordt, zullen de pijnklachten toenemen. begin van een training en op het einde van de training. Uiteindelijk kunnen de klachten verergeren zodat ook lopen moeizaam gaat. Een warming-up en cooling down met daarbij rekoefeningen is aan te raden. De kans op klachten aan de achillespees neemt af, wanneer de kuitspieren goed ontwikkeld zijn.
Massage van de kuitspier helpt bij het voorkomen van een achillespeesontsteking, het verbetert de doorbloeding en helpt verzuring te voorkomen.
Reflexzonemassage kan een goede ondersteuning bieden bij uw klacht.

 

Lisfranck (letsel)
Lisfranck kan ontstaan door: verstuiking, botbreuk en ontwrichting. Vaak is er sprake van zwelling, blauwe plekken afhankelijk de ernst van de blessure kan het midden van de voet pijnlijk zijn.

Helaas is het niet mogelijk behandeld te worden voor deze klacht.

Voet en beenklachten bij fibromyalgie
Fybromyalgie wordt ook wel een weke delen reuma genoemd. Het is een chronisch pijnsyndroom met in de meeste gevallen klachten aan de voeten zoals spierpijn, spierstijfheid met daarbij vermoeidheid, depressie, angst en allergieën. Fibromyalgie is niet te genezen, maar klachten kunnen wel verlicht worden.
De pijn bij fibromyalgie kost veel energie waardoor negatieve gevoelens kunnen ontstaan. De reflexzontherapeut kan u leren om te gaan met de pijn. De methode is veilig en heeft geen bijwerkingen. Een goede leefstijl is van belang bij mensen met fibromyalgie zoals voeding, beweging, vermindering van stress. Ook is er vaak sprake van verzuring en dat is ongunstig voor het lichaam. Schimmels en bacteriën gedijen namelijk goed in een zuur milieu. Verzuring verergert de vermoeidheid, spierkrampen en ontstekingen bij mensen met fibromyalgie. In mijn praktijk wordt niet alleen aandacht besteed aan de conditie van de voeten, maar kijken we nog verder hoe we uw gezondheid positief kunnen beïnvloeden.

Bent u benieuwd hoe u ervoor staat, vraag dan de Gratis zelftest aan.

Voetklachten en diabetes
Mensen met diabetes hebben vaak onopgemerkt voetklachten, de doorbloeding is vaak verminderd waardoor verkleuring van de huid kan optreden. Soms kunnen pijnlijke klachten optreden aan de zijkant van de voet. Door verminderd gevoel hebben mensen met diabetes eerder kans op onopgemerkte wondjes. De conditie van de voeten hangt sterk af van hoe iemand met diabetes omgaat met zijn/ haar bloedsuikerspiegel, een goede leefstijl zoals voeding, bewegingen vermindering van stress is van belang bij diabetes. 

Verzuring van het lichaam komt dan ook vaak voor. Schimmels en bacteriën gedijen namelijk goed in een zuur milieu en dat kan leiden tot ontstekingen, vermoeidheid, hoofdpijn en ziektes. Wilt u graag weten hoe uw gezondheid ervoor staat, neem contact op en vraag om de Gratis zelftest.
In mijn praktijk wordt niet alleen aandacht besteed aan de conditie van de voeten, maar kijken we nog verder hoe we uw gezondheid positief kunnen beïnvloeden.
Wanneer u op de afspraak komt is het verstandig uw bloedsuikerspiegel te meten. Ook na de behandeling is dit soms noodzakelijk.
Het kan voorkomen dat uw klachten positief verminderen waardoor aanpassingen in de medicatie nodig zijn. Aanpassingen in medicatie gebeurt ten alle tijden in overleg met uw behandelend arts. Heeft u ernstige voetklachten negeer deze niet, praat eerst hierover met uw huisarts.

Uit ervaring blijkt dat reflexzonemassage een goede ondersteuning biedt bij diabetesklachten.
Bij ernstige klachten dient u eerst contact op te nemen met uw behandelend arts

Schoenen
Uiteraard is goed schoeisel erg belangrijk voor de pijnlijke voeten. Een goede afwikkeling van de voet is essentieel voor een goede gezondheid. Ik biedt u ondersteuning op het gebied van steunzolen/ schoenen. (in samenwerking met PodoMed Veghel)

 

Contactgegevens

Voor een afspraak voetreflex:
T: 06-10114527
E: voetreflexvanderputten@hotmail.com

 

Locaties

Helmond
Rootakkers 50, 5708BA

Veghel
N.C.B.-Laan 83, 5462GB 

Overige informatie

Voorwaarden

Alleen klachtgerichte behandelingen kunnen geheel of gedeeltelijk in aanmerking komen voor vergoeding, afhankelijk van de voorwaarden van uw zorgverzekeraar.

Annuleren: 24 uur tevoren, daar anders de gereserveerde tijd in rekening gebracht wordt.

Verzuim: gereserveerde tijd wordt in rekening gebracht.

Voorwaarden:

1. Reflexzonetherapie valt onder alternatieve geneeswijzen. Het is een zeer goede aanvulling op de reguliere gezondheidszorg, maar beslist geen vervanging of ”alternatief” van reguliere zorg. Consulteer altijd een arts bij medische problemen. De natuurgeneeskundig therapeut stelt geen diagnose, maar gaat samen met u op zoek naar een aanvullende behandeling. De therapeut gaat er vanuit dat u zich, wanneer dit nodig mocht zijn, voor het stellen van een diagnose allereerst wendt tot uw huisarts of specialist. Een aanvullende behandeling kan alleen toegepast worden wanneer de therapeut daartoe aanleiding ziet op grond van de door haar afgenomen anamnese. Na toestemming uwerzijds zal de therapeut starten met de behandeling, ervan uitgaande dat u de adviezen die hieruit voortvloeien in acht neemt. Een advies is altijd in overleg en moet natuurlijk wel bij u passen.

 

2.Reacties na behandeling

Na de behandeling kunnen er reacties ontstaan, de reacties verschillen per persoon. Als gevolg van de behandeling komen afvalstoffen vrij, dit kan zorgen voor hoofdpijn, rillerig, slaperig of loom. Door veel water te drinken zullen deze reacties verminderen. Vraag naar de reacties bij uw therapeut. Reflexzonetherapie helpt u de samenwerking tussen lichaam en geest te herstellen. Het aantal behandelingen verschilt per persoon, maar zal variëren tussen de 4 en 12 behandelingen.

 

3.Gegevens:

De therapeut wenst gegevens vast te leggen, met als doel een goede behandeling voor u te kunnen waarborgen. Dit is een wettelijke plicht opgelegd door de WGBO. Uw klantdossier wordt na uw laatste behandeling 20 jaar bewaard in of een beveiligde archiefkast. zoals voorgeschreven in de huidige wetgeving. Alle gegevens van cliënt portal worden beveiligd opgeslagen in een Nederlands datacenter. Alle verbindingen zijn versleuteld waardoor data niet op straat kan komen liggen. Na 20 jaar wordt uw klantdossier vernietigd. Wij dien ons best om uw privacy te waarborgen. Dit betekent dat we zorgvuldig om gaan met uw persoonlijke en medische gegevens. Persoonlijke gegevens worden nooit aan derde verstrekt mits u daarmee akkoord gaat. Bijvoorbeeld aan huisarts of in het geval van een waarnemingsregeling of indien u door een ander therapeut behandeld wilt worden. Dit gebeurt alleen met expliciete toestemming. Als therapeut heb ik als enige toegang tot de gegevens in uw dossier. Ik heb een wettelijk geheimhoudingsplicht(beroepsgeheim). Voetreflextherapie van der Putten richt een dossier in met niet meer dan noodzakelijke gegevens betrekking tot de behandeling. In het dossier zijn aantekeningen van de gegevens over de gezondheid en de diens aanzien uitgevoerde verrichtingen. Indien gegevens nodig zijn voor een goede hulpverlening. U gaat akkoord dat uw facturen en afspraakbevestigingen gedeeld zullen worden met de accountant en of belastingdienst voor de verplichte kwartaal en jaaraangifte en de verwerking daarvan. Opdrachtnemer raad de opdrachtgever aan te communiceren binnen de beveiligde cliëntportal.  Indien u besluit via andere communicatie zoals E-mail/ chat/ App en andere dan ligt de verantwoordelijkheid bij de opdrachtgever. De opdrachtnemer is op geen enkele wijze aansprakelijk voor gevolgschade.

 

4.Recht op inzage:

Uw gegevens, afspraken, facturen zijn terug te vinden in uw cliënt portaal. U ontvangt  hiervoor een wachtwoord. U kunt schriftelijk een inzageverzoek doen wanneer u uw dossier graag wil inzien. U moet hiervoor wel  een afspraak maken. Voor een kopie van een medisch dossier worden kosten in rekening gebracht. U kunt alleen een inzageverzoek indienen als u ouder bent dan 16 jaar en niet onder curatele bent gesteld. Anders moet uw wettelijk vertegenwoordigers(bijvoorbeeld een van uw ouders) het verzoek doen. Ouders en wettelijk vertegenwoordigers mogen het dossier van het kind onder de 12 jaar inzien. Zijn uw kinderen ouder dan 12 jaar? Dan heeft u toestemming van uw kind nodig.

 

5.Recht om vergeten te worden.

U heeft het recht om vergeten te worden, wanneer u overweegt om niet meer behandeld te worden en indien er geen wettelijke grond is om de gegevens te bewaren. Degene op wie de persoonsgegevens betrekking hebben, kan verlangen dat de gegevens verwijdert worden wanneer deze onvolledig of onjuist zijn of indien er geen ander wettelijk grond is om de gegevens te bewaren. Indien u wenst dat u w gegevens verwijderd worden kunt u een schriftelijk verzoek indienen.

 

6.Privacy op de zorgnota:

Op de zorgnota die u ontvangt staan de gegevens die door de zorgverzekeraar gevraagd worden. Indien de gegevens voldoen dan kunt u deze nota declareren bij uw zorgverzekeraar. Vergoedingen door ziektekostenverzekeraars vinden plaats conform de voorwaarden van de VNRT. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw zorgpakket van uw afgesloten polis. De voorwaarden kunt u opvragen bij uw zorgverzekeraar.

 

7.Mailverkeer/ app: Ik verzoek u om telefonisch contact op te nemen indien u persoonlijke vragen heeft omtrent uw behandeling. Gelieve niet via App of mail te communiceren. Wij doen ons uiterste best om u privacy te waarborgen.

8.Gebruik van medicijnen/ supplementen                                                                          2.Bent u reeds onder behandeling van een arts/ specialist/ therapeut , dan vraag ik u met hem/haar te overleggen of een massage- supplementen gedurende de behandelperiode  toegepast mag worden. Medicijnen en/ of andere behandelingen welke zijn voorgeschreven door uw behandelend arts blijft u gedurende deze behandeling gebruiken en/ of volgen. Veranderingen van inname en/of dosering wordt alleen door uw arts voorgeschreven. Producten op natuurlijke basis, welke u vanuit de reflexologische anamnese worden aanbevolen, zijn een advies welke de therapeut verstrekt. U bepaalt zelf of u dit advies opvolgt. 

 

9.Beroepsvereniging:

Natuurgeneeskundige Reflexzone Therapeuten welke zijn aangesloten bij de vereniging voor de Nederlandse Reflexzonetherapeuten(VNRT) hebben een HBO niveau voor wat betreft medische kennis en vakkennis. De Natuurgeneeskundige Reflexzonetherapeut is gebonden aan regels. Deze regels zijn door de beroepsvereniging in de reglementen van de vereniging vastgelegd. Daarnaast zijn deze regels door de wetgever vastgelegd in de Wet Geneeskundige Behandelovereenkomst(WGBO). Genoemde documenten zijn in te zien. De therapeut en cliënt zijn verplicht zich te houden aan de afspraken in de hierboven genoemde stukken.

 

10.Duur Behandeling:

Er is u medegedeeld dat bij de behandeling van acute aandoeningen of klachten een therapieperiode van minstens 4 tot zes behandelingen in acht wordt genomen. Indien er tijdens deze periode geen duidelijke verbetering optreedt, zal de therapie in overleg worden gestopt. Bij twijfel over een bestaande aandoening kan de behandeling gestaakt worden, u wordt dan door mij doorverwezen. Een vervolgbehandeling is mogelijk, wanneer uw arts hiermee  instemt. Middels bent u geïnformeerd over de reacties die kunnen optreden voor, tijdens en na de behandeling. Tevens is u verteld dat het volgen van een therapie geen garantie biedt voor een proces van herstel of genezing.

 

11.Consult voor kinderen:

De opdrachtnemer gaat ervan uit dat beide ouders/ verzorgers akkoord gaan met de behandeling van het kind., alsook wanneer ouders gescheiden zijn. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt nadrukkelijk en hoofdzakelijk bij de ouder die het kind aanmeld voor coaching of therapie en de opdrachtnemer kan hiervoor dan ook niet aansprakelijk worden gesteld.

 

12.Inlichtingen huisarts- specialist

( alleen indien nodig) Indien door u gewenst, kunt u aan uw behandelend arts mededelen, dat u een therapie volgt in een Natuurgeneeskundige Reflexzone praktijk en dit eventueel met uw arts bespreken.

 

13. Aansprakelijkheid 

a. Opdrachtnemer is nimmer aansprakelijk voor directe schade of indirecte schade, emotionele schade of schade voortvloeiend uit beslissingen die de opdrachtgever heeft genomen, al dan niet in overleg met de opdrachtnemer.

b. Opdrachtgever is te allen tijde zelf verantwoordelijk voor gemaakte keuzes, diens eigen gedrag, en de consequenties hiervan, zowel tijdens de tijd die de opdrachtgever en opdrachtnemer gezamenlijk doorbrengen als daarna.

c. Voetreflextherapie van der Putten geeft op geen enkele wijze een geneeskundige garantie af, noch is zij op enige wijze aansprakelijk voor medische complicaties, die zich ten tijde dan wel na uitvoering van haar dienstverlening bij de cliënt voordoen. Opdrachtnemer is op geen enkele wijze aansprakelijk voor gevolgschade.

d. De opdrachtgever is verplicht alle maatregelen te treffen die nodig zijn ter beperking van de schade waarvoor hij/ zij de opdrachtnemer aansprakelijk wil stellen.

e. Een consult kan nooit een medisch advies van een arts of een ander medisch deskundige vervangen  en is dan ook niet bedoeld als vervanging van reguliere behandelingen.

f. Bent u onder behandeling(geweest) bij een psychiater, psycholoog of andere professionele hulpverlener, gebruikt u medicijnen voor uw geestelijke gesteldheid, geef dan dit aan tijdens het aanvragen van een consult.

 

14.Klachtenregeling VNRT

Ik ben aangesloten bij brancheverenigingen VNRT en de RBCZ. Daarnaast ben ik aangesloten bij de SCAG (Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg). Dit is een door de overheid erkende geschillencommissie volgens de WKKGZ. Meer uitleg over de klachtenregeling vind je op de website van de VNRT.

 

15.Betalingsvoorwaarden:

 

Overschrijving binnen 7 dagen met vermelding van uw naam en factuurnummer. Betaling geschied via overschrijving. Een contante betaling wordt gevolgd door een factuur met de notitie dat aan de betaling is voldaan. 

Facturen dien uiterlijk binnen 7 dagen na factuurdatum te zijn voldaan met Vermelding van factuurnummer en uw naam, zodat deze overeenkomt met uw gegevens.. Bij niet tijdige betaling is opdrachtgever van rechtswege in verzuim en is, ook zonder een daartoe strekkende ingebrekestelling, vanaf die vervaldatum een vertragingsrente verschuldigd gelijk aan de wettelijke rente. Indien opdrachtnemer zijn vordering op opdrachtgever ter incasso uit handen geeft, is opdrachtgever alle gerechtelijke en buitengerechtelijke kosten welke met incasso gemoeid zijn verschuldigd.

Als persoon, vallend onder de Nederlandse wet, is het verplicht van de opdrachtnemer om activiteiten, welke in strijd zijn met de wet openbaar te maken, of ter kennis van derden worden gebracht.

 

BTW Identificatienummer (BTW-id)

NL001767917B21

 

Online consult:

Vooraf via bankoverschrijving: NL95 INGB 0006 0227 86

Op naam van Voetreflextherapie van der Putten

 

BELANGRIJK!

Vermeld factuurnummer en volledige naam.

 

Verhinderd online consult:

Alleen afspraak verzetten is mogelijk.

 

Geen restitutie.

 

Verhinderd/ annulering/ afspraken verzetten:

Wanneer u verhinderd bent, meld u dan ruim tevoren 24 uur 

Bij verzuim en geen bericht binnen 24 uur voor aanvang van een consult, wordt 100% van de kosten in rekening gebracht bij de opdrachtgever. Indien door overmacht van opdrachtnemer een opdracht niet op de geplande data kan worden uitgevoerd, wordt de opdrachtgever hierover geïnformeerd, in overleg zullen dan nieuwe data worden bepaald. Verschuiving om deze reden geeft geen recht op annulering of schadevergoeding.

Door het maken van een nieuwe afspraak voor een behandeling gaat de therapeut er vanuit dat u kennis heeft genomen van de inhoud van deze informatie en zich met het bovengenoemde akkoord verklaart.

 

 

Door het maken van een afspraak verklaart u eens te zijn met deze bovenstaande voorwaarden.